Auteur:
Mik 507 x Fonkelshine! Het brein en de drijvende kracht achter alles wat vers is en fonkelt. Altijd op de hoogte van wat aan is en wat uit is, zoals je wasmachine en je frituurpan. Overdag is hij te vinden op de kunstacademie alwaar hij koffie drinkt en lekker aan het keten is. 's Nachts is hij Den Haags minst gewilde DJ en maakt hij de ene clubhit na de andere. http://twitter.com/fonkelpimp

Meldpunt Middenoosteuropeanen PVV

Geachte Wilders en kornuiten.

Onlangs had ik ‘s avonds ontzettend veel trek in een lekker biertje. Een gevoel dat jullie wellicht niet onbekend is. Helaas zit ik momenteel wat krap bij kas omdat ik én student ben én een Linkse Hobby beoefen. Ik hoor dus eigenlijk bij de groep mensen die volgens het huidige kabinet geen recht op geld hebben.

Wat te doen? Mijn dorst was groot, mijn bankrekening was klein. En opeens wist ik het! Verdomd! Die Polen!

Snel ging ik dus naar een kleine Turkse supermarkt, je weet wel, zo een van Moslims maar waar ze wel alcohol en varken verkopen (maar integreren, ho maar!). Onze Poolse buren hebben namelijk enkele vrij kwalitatief hoogwaardige bieren meegenomen uit hun land. Goedkoop en lekker. Deze bieren zijn dus onder andere verkrijgbaar bij de vele kleinere (allochtone) supermarktjes die mijn wijk rijk is. Ik ging dit keer voor Lech. Soms neem ik ook wel Tyskie of Zubr. Ik kan het Daniël van der Stoep en Hero Brinkman van harte aanraden ze eens te proberen.

Binnen niet al te lange tijd zat ik weer met mijn neus in de studieboeken, wat een stuk aangenamer was met zo’n heerlijk en goedkoop biertje er bij. Toch mooi, die multiculturele samenleving.

Met hartelijke groet,

Fonkelpimp

P.S:
Laatst zag ik een grote, kale en slechtgeklede kerel onverstaanbaar mompelend tegen een gevel urineren. Ik dacht meteen: Ha! Een Pool! Snel, melden die overlast! Bleek het Eric Lucassen te zijn. Het kan verkeren.

Heb jij ook iets met Polen. Geef het dan snel door aan de PVV, die doen er iets mee!
http://meldpuntmiddenenoosteuropeanen.nl/

Dit bericht is geplaatst in Column, Featured en getagd , , , . Bookmark de permalink. Plaats een reactie of laat een trackback achter: Trackback URL.

6 Reacties

 1. Baron Samedi
  Geplaatst op 8 februari 2012 om 15:20 | Permalink

  Ha eindelijk een meldpunt! Nu kom ik tenminste af van die vervelende Poolse klusjesman! Stel je voor dat hij zomaar met een andere Pool mijn dure oerhollandse designbank zes hoog mijn nieuwe Hollandse appartement in heeft getild! En hij hoefde er niet eens geld voor! Dat komt vast omdat hij wilde laten zien dat Polen sterker zijn dan Nederlanders en ze ons dus waarschijnlijk binnenkort komen annexeren. Ik laat in ieder geval mijn bank op afluisterapparatuur controleren! Mensen die voor niks klusjes doen vertrouw ik voor geen cent, een echte Nederlander had op zijn minst benzinegeld geeist!

 2. Banana Peel Zoo Lady
  Geplaatst op 8 februari 2012 om 15:51 | Permalink

  Wat een kut site. Je kan niet eens verhalen lezen van andere Midden en Oost-Europa-gedupeerden.

 3. VISSERMANSVRIEND
  Geplaatst op 8 februari 2012 om 20:07 | Permalink

  En wel die blonde malle jongen ! Die kan je natuurlijk wel weer zien.

  • Baron Samedi
   Geplaatst op 8 februari 2012 om 20:52 | Permalink

   Huh wat doet een foto van RJ op de PVV site? Is hij stiekem bulgaars?

 4. Geplaatst op 10 februari 2012 om 19:21 | Permalink

  Zo ik heb mijn melding gedaan! Kon ik eindelijk mijn verhaal kwijt over die Poolse soep die ik laats kreeg, OP KLAARLICHTE DAG NOG WEL. Heerlijk was het.

 5. Geplaatst op 11 februari 2012 om 12:11 | Permalink

  Dit heeft mij aangezet tot het eindelijk eens kijken van fitna 2 (in 12 delen op youtube)
  maar… deel 4, 7 en 12 ontbreken. Ik heb Geert gemaild of hij het weer online wilt zetten…

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*
*

U mag deze HTML-elementen en attributen gebruiken <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>